Pin It

Élményhajózás mohácsi indulással - Mohács 1 kirándulóhajó

 A Mohács I. katamarán hajó különleges élményt nyújtó, egyedi megjelenéssel bíró magyar gyártmányú kirándulóhajó. Mohács önkormányzatának megbízásából 2019-ben építette Budapesten egyedi hajóként a Magyar Kikötő Zrt. Jelenleg Magyarország egyik legújabb és leggyorsabb kirándulóhajója. 

A kirándulóhajó 50 fő turistát, 2 főnyi személyzetet és akár 15 kerékpárt is szállíthat egyszerre. Az akadálymentesített, fűthető-hűthető, nagy panorámaablakokkal, vízbeesés elleni habvéddel, radarral, GPS-szel és egyéb korszerű műszerekkel felszerelt húszméteres katamaránt wifivel, nagyképernyős okostelevízióval, hangosítással is ellátták, pódiumot és büfésarkot is kialakítottak. A két 370 lóerős Volvo Penta motor akár 40 km/h síkvízi sebességgel is tudja mozgatni a hajót. Az alacsony merülésű jármű a gemenci Keselyűs-kikötőtől a Béda-Karapancsa tájegységig, horvát területen Eszékig, illetve Vukovárig közlekedik, a Dráva almási betorkollásánál érintve a Kopácsi-rétet. 

Mohács 1 hajó

A hajó márciustól novemberig közlekedik menetrend szerint, de bérelhető is különféle alkalmakra (esküvő, céges összejövetel, konferencia, tanácskozások, sajtótájékoztatók, családi rendezvények, baráti alkalmak, kirándulások, temetés....) 

Jegyárak a menetrendszerinti járatra: Felnőtt 2.500 Ft Diák: 1.350 Ft

Információ:

Mohácsi Városgazdálkodási és Révhajózási NKft.

Programiroda

Telefon: +36 69 305-183 vagy +36 69 311 129, vagy +36203376400

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook/Programiroda Mohács 

HajóbelsőHajó 01Hajó fedélzetDuna hajóHajós kapitányHajó külső