Pin It

Kivételes élmény, egy különleges környezetben.

Különleges környezetben, a „civilizációtól” távol, az erdő közepén teremti meg a gondtalan kikapcsolódás lehetőségét. Itt hallható a fák lombjának susogása, a madarak éneke, de még a partoldalt mosó Duna locsogása is kedvesen, simogatóan járul hozzá a pihentető időtöltéshez.

A csónakkikötővel, napozóstéggel, bográcsozási hellyel is rendelkező, betonlábakon álló épület egyedinek mondható, hiszen a mohácsi Duna-szakasz természetvédelmi területének egyetlen ilyen, nagyobb számú vendég fogadására is alkalmas szállás- és pihenőhelye.

Az egykor határőrizeti célokat szolgáló, ma Mohács Város Önkormányzatának tulajdonában lévő, komfortos, 450 négyzetméteres ingatlan alkalmas erdei iskolák, környezetvédelmi vetélkedők, osztálykirándulások, tantestületi napok, művészeti és alkotó-táborok lebonyolítására, továbbá a Mohácsra és annak környékére látogató diákcsoportok, munkahelyi vagy baráti közösségek, kerékpáros és ökoturisták, horgásztársaságok és egyéb szerveződések hosszabb-rövidebb idejű elszállásolására egyaránt.

A turistaház kétszintes, 52 férőhelyes, a szobákban emeletes ágyak találhatók. A vendégeknek több közös fürdő-szoba és egy jól felszerelt konyha áll a rendelkezésükre.

Megközelíthető az árvíz-védelmi töltésen. (A töltés használatához a Tourinform Irodában jegyet kell vásárolni, az utazást illetően itt kérhet bővebb információt.)

GPS N 45.9207 E 18.7899

Bejelentkezés: Tourinform Mohács Tel: +36-69/505-515 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.