Title: Vince nap Tolnától Baranyáig
Date: 2020. 01. 24 18:00 - 2020. 01. 25 18:00
Location: Planina Borház, Mohács, Felső-Dunasor u. 14, 7700 Magyarország
Description: Facebook esemény


2019-es évjáratban a Pannon Borrégió három borászával készítünk közösségi bort, ezért 2020 első vidéki közösségi boros rendezvényét rögtön velük kezdjük, egyszerre, egy helyen. 
Január 25-én lesz a Vince napi bormustra Mohácson, ez kedvező alkalom arra, hogy megnézzük, hogy állnak a mi boraink és egyben részt vegyünk a mustrán is.

Pénteken, január 24-én érkezünk Horváth Zolihoz Mohácsra, ahol megnézzük, hol tart akkor éppen a közösségi borok közül 2019-es Tolnai Kékfrankos Siller (Mayer Anti), a 2019-es Mohácsi Kékfrankos (Horváth Zoli) és a 2019-es Pécsi Rajnai Rizlinget (Szabó Zoli). Emellett természetesen kóstoljuk Anti és a két Zoli saját borait.

Másnap lesz a Vince napi bormustra Mohácson. Itt lehetősége van borbírálatra azon közösségi boros tagoknak, akik rendelkeznek valamilyen borász / borminősítő / sommelier stb. képesítéssel. 
Szombat este pedig össznépi kóstoló lesz a mustrán Mohácson a Busóudvarban.
Akik nem vesznek részt ítészként a borbírálaton, azoknak időjárástól függő programot szervezünk napközbenre.
Szállás: Horváth Zolinál, a Duna Vendégházban
Utazás: telekocsi rendszerben
Étkezés: Péntek estére vacsorával / borkorcsolyával készülünk, szombat és vasárnap reggelre közös reggelit tervezünk.

Kérjük, aki a borbírálaton részt szeretne venni, az 2020. január 5-ig jelezze.

Kérjük 2020. január 15-ig jelezzétek az esetleges szállásigényeteket, illetve azt, hogy az utazásban telekocsit tudtok-e biztosítani illetve utasként van szükségetek helyre.